Apabila pengguna media sosial berkongsikan gambar-gambar solekan atau pakaian mereka, mereka akan sering menggunakan hati ungu ini. Dan pasti korang semua akan terkejut lepas tahu maksud sebenar simbol emoji ‘love’ whatsapp yang selama ini kita guna. Quality: Exactly such as they grow up in harsh conditions, and only with Kahraman, she becomes a small child who needs round-the-clock custody and care. Reference: Anonymous, Last Update: 2019-01-07 Penulis percaya ramai je antara kita yang suka mengunakan emoji di whatsApp kerana ia lebih senang  menunjukkan emosi kita ketika itu. Maksud Maksud is on Facebook. Usage Frequency: 1 Usage Frequency: 1 Bermaksud simbol klasik hati berwarna merah ini melambangkan cinta sejati. Media Hiburan Biography. Nama lain bagi ikon ini adalah “emoji hati cemburu”. Emoji dua hati ini mewakili “cinta yang sedang berkumandang” dan menunjukkan perasan saling mencintai antara dua orang. Emoji hati dengan reben ini melambangkan anda memberikan hati anda kepada seseorang, seperti anda mahu memberikan sebagai hadiah. See ya..!! Emoji merah jambu yang kelihatan seperti hati yang duduk didalam hati yang lain telah diciptakan untuk memberikan gambaran berkenaan cinta yang semakin bertambah. Selain menunjukkan perasaan iri hati, ianya kadang kala melambangkan organik serta kehidupan yang sihat. Penulis sendiri pun baru tahu mengenai fungsi atau maksud di sebalik simbol emoji love yang berwarna-warni di whatsapp ini. Love ungu: ekspresi pengertian, cinta kasih, peduli, dan kasih sayang; Love hitam: selera humor yang gelap (dark humor) / kepedihan / penderitaan. Usage Frequency: 1 Usage Frequency: 1 Digunakan dalam konteks yang berlawanan dengan hati merah, ikon hitam ini dapat menggambarkan kesakitan atau kesedihan. Quality: Usage Frequency: 1 Maksud simbol dalam platform trading. Reference: Anonymous, Last Update: 2020-07-26 Keluarga Hubungi Kami Ikon ini telah banyak digunakan oleh mereka yang berusaha menunjukkan sokongan untuk Autism Awareness. Maksud Love is on Facebook. Quality: Menurut Wired, setiap ikon hati ini mempunyai maksudnya yang berbeza…. 11 Barang Korang Wajib Beli Di Kedai Eco, Memang Berbaloi Dan Berkualiti! Reference: Anonymous, Last Update: 2017-10-12 Ini Kata KPM, GOT7 Sah Keluar JYP Entertainment, Ini Komen Ahlinya, Biarpun PKP, Orang Ramai Tetap Bersesak Di Putrajaya Demi AYAM BEKU, Giliran Toyota Dan Honda Pula Tutup, Henti Seketika Operasi Di Malaysia. Ikon ini juga dikenali sebagai emoji penggera jantung dan menunjukkan bentuk intensif emoji jantung klasik. Quality: It has been created collecting TMs from the European Union and United Nations, and aligning the best domain-specific multilingual websites. Love versus fate During the two years that Elif was in captivity at Maksud, she dreamed of uniting with her beloved husband and son Toprak. Quality: Kegunaan Jadi lepas ni, jangan la suka hati bagi ‘love’ berwarna tu okay! Apa arti dari "in the near past"? Usage Frequency: 1 Ianya juga boleh digunakan untuk melambangkan kemewahan. Lihat 1Pendukung Naik. Thank you so much for your attention. Jawaban I Love You Kalau ada yang berkata I love you kepada kita, terus kita menjawabnya apa dong? Usage Frequency: 1 Maksud Usage Frequency: 1 Jadi lepas ni, jangan la suka hati bagi ‘love’ berwarna tu okay! Reference: Anonymous, Last Update: 2021-01-06 Reference: Anonymous, Last Update: 2019-12-27 Reference: Anonymous, Last Update: 2018-12-14 Contextual translation of "maksud love" into Malay. Vanilla Kismis Elif is not fragile, but a strong woman. Kegunaan Apabila bentuknya berwarna kuning atau emas, ianya menandakan kebahagiaan dan persahabatan. Watch Queue Queue. Reference: Anonymous, Last Update: 2015-11-18 Reference: Anonymous, Last Update: 2020-05-04 Inscrivez-vous sur Facebook pour communiquer avec Maksud Khan et d’autres personnes que vous pouvez connaître. Reference: Anonymous, Last Update: 2017-10-09 Elif believed that Kahraman was waiting for her and loved her, but her dreams were shattered when Maqsood brought her mother to Elif. Anda mungkin ingin menggunakan emoji hati oren ini untuk menunjukkan perasaan ketenangan, ambil berat dan keselesaan kerana warnanya sering dikaitkan dengan kehangatan dan cahaya. Ianya boleh digunakan untuk rakan-rakan bagi menghantar mesej galakan serta sokongan. Simbol-simbol ini ada yang memberikan maksud pengumuman syarikat, syariah, saham PN17, saham digantung dan sebagainya. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Usage Frequency: 1 Emoji hati berkilau ini juga dikenali sebagai emoji bintang hati, sering digunakan oleh pengguna Instagram untuk menarik perhatian pada catatan mereka. Previous post 30+ Kosa Kata Bahasa Inggris Puasa Ramadhan & Artinya Lengkap. Demikian sekelumit informasi arti love yang dapat saya sampaikan. Maksud has 3 jobs listed on their profile. Maksud Syundyukle (Sadyk Mubinovich Maksudov) was born on September 2 (15), 1904 in the village of Syundyukovo (now Tetyushsky District, Tatarstan).. View Maksud Ali’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Reference: Anonymous, Last Update: 2020-03-15 And the scandal that she made in prison when her mother was wounded in the cell. Maksud Maksud Gunakan ini pada permulaan percintaan untuk menunjukkan bahawa anda terpukul, atau gunakan pada hari kekasih bagi menunjukkan semangat masih ada. Meski bentuknya sama, warna-warna emotikon menunjukan berbagai perasaan sebagaimana dilansir dari laman Wired. Post navigation . Atau kalau orang Indonesia mungkin biasa berkata, "Aku makin sayaaang deh sama kamu!" Kegunaan Human translations with examples: maksud, my pricous, suka puisi, maksud cinta saya, maksud jatuh cinta. CTRL + SPACE for auto-complete. Reference: Anonymous, Last Update: 2018-08-15 Usage Frequency: 1 Absolu. Hati ini, yang menampilkan panah daripada dewi asmara, mewakili jatuh cinta atau perasaan baru. Kegunaan Anda boleh pilih untuk menggunakan hati ini jika anda sepenuhnya bersetuju dengan seseorang, atau ingin menunjukkan kegembiraan anda. Nampaknya, inisiatif Pemuda UMNO Putraya untuk mengagihkan 2,000 ekor ayam secara percuma semalam telah mengundang situasi ‘backfire’ di kalangan warganet. 5 List Kdrama Yang Boleh Buat Korang Berdekah , Wajib Tonton Sepanjang PKP. Kegunaan Maka, kita perlu berbelanja dengan bijak untuk mengurangkan kos kehidupan harian. Ideaktiv Watch Queue Queue. Kahraman would have heard it all. Maskulin Hati putih ini boleh digunakan untuk menunjukkan perasaan cinta yang murni, yang tidak dapat dihancurkan. Loading... Close. Emotikon hati merah merupakan simbol cinta paling klasik. How unique is the name Maksud? Maksud Last Update: 2020-10-25 For which Elif hit Maksud with a shovel. Anniversaire de la patronne acte 1 novembre 2019. Usage Frequency: 1 Search. WYYLDE fait son Festival de Cannes à l'ABSOLU. Namun, bisa jadi Anda belum memahami sepenuhnya arti self love.. Berikut ini penjelasan mengenai makna, manfaat atau arti pentingnya, serta tips atau cara melatih self love.. Baca juga: Bukan Sekadar Sentuhan Fisik, Ini 4 … MyMemory is the world's largest Translation Memory. Quality: Impiana Mula tu Sis blur gak, macam mana nak terangkan ye, untuk pemahaman Sis, ye Sis faham, tapi nak terangkan pada orang, macam susah pulak nak cakap hahaha. Kashoorga Miss escualita. KOMPAS.com - Belakangan, banyak orang beramai-ramai menggaungkan self love.. Sebagian dari Anda mungkin sudah mengetahui self love artinya mencintai diri sendiri. Sumber: The Sun Kegunaan Skip navigation Sign in. Maksud Hati putih ini boleh digunakan untuk menunjukkan perasaan cinta yang murni, yang tidak dapat dihancurkan. Hati jenis ini adalah lanjutan tanda seru dan ianya menunjukkan yang anda bersemangat terhadap sesuatu topik itu. Hantarkan ini kepada seseorang yang anda minati untuk menunjukkan kesetiaan anda. This video is unavailable. Usage Frequency: 1 Terma Penggunaan. Kegunaan Hantarkan ini kepada seseorang yang anda minati untuk menunjukkan kesetiaan anda. Notable Persons Named Maksud. Jack Sparrow à l'abordage de l'ABSOLU. Maksud Kedai Eco antara yang... Tidak dinafikan Instagram antara medium sosial media yang menjadi pilihan utama anak muda untuk berkongsi foto dan rutin harian mereka. Usage Frequency: 1 The oldest recorded birth by the Social Security Administration for the name Maksud is Wednesday, September 18th, 1918. Semua ini adalah untuk membantu memberikan maklumat yang anda perlu tahu sebelum membuat keputusan pelaburan. Polisi Privasi When was the first name Maksud first recorded in the United States? Absolu wyylde 2017. gonzag. Di bawah ini adalah maksud … Quality: Hati biru ini juga dapat melambangkan kepercayaan, keharmonian, kedamaian dan kesetiaan. In 1924, Sadyk Mubinovich went to the Donbass, where he began his working life as a laborer of the 1st mine of the “Artemugol()” in the city of Artemovsk. Perbandingan Harga Pakej Internet Di Beberapa Buah Negara, Mana Satu Paling Berbaloi? Serius Kreatif, Pengguna TikTok Edit Video Montaj K-Drama Jadi Drama Melayu, Lega Atau Kecewa? Simbol hati ini boleh digunakan untuk melambangkan kasih sayang ibu bapa terhadap anak, atau pun cinta yang akan berkekalan walaupun diuji dengan masa. Tentang Kami Tak Guna Kos Tinggi Pun, Atasi Masalah Gatal Celah Kelangkang Dengan Petua Mudah Ini. Popularitas: tahun 2008 Panggilan: Love Keterangan Love adalah nama populer untuk anak Perempuan. U is for unique, your love of life. Love sebagai verb (Kata kerja) Seperti pada umumnya, kita mengenal kata love sebagai bentuk verb atau kata kerja dalam bahasa inggris. Quality: Reference: Anonymous, Last Update: 2018-07-29 Sebenarnya, bentuk love yang berwarna-warni tersebut memiliki arti yang berbeda lo. Quality: Reference: Anonymous, Last Update: 2017-12-18 Pesona Pengantin, Pa&Ma Tous les plaisirs exotiques!!! Reference: Anonymous, Last Update: 2016-06-09 Mengalahkan musisi dunia lainnya, and considered the de facto Indonesian slang, rod and knob dinyanyikan Febian. Md maksud LovE. Weather Maksud perkataan ini: [ cua/ ] | چواق mengalahkan musisi dunia lainnya para! Galaxy S21 Jadi Telefon Pintar Pertama Samsung TANPA ADAPTER, Berbaloi Dibeli Tak? Love. D is for discreet, you can keep a secret. Quality: He received his primary education in the madrasah of his native village. Paling tidak, anda akan merasakannya sekali dalam seumur hidup. Quality: Maksud Khan est sur Facebook. Dong, rod and knob orang yang terlihat cuek, padahal ia sebenarnya sayang pun populer mengalahkan musisi lainnya! Join Facebook to connect with Maksud Maksud and others you may know. Di aplikasi Snapchat, simbol hati ini muncul di sebelah nama orang yang paling anda gemari. Penyanyi Komen Keputusan AJL35 Ditunda, Apa Status SPM, STPM & Peperiksaan Utama Lain Selepas PKP Diumum? Les 14 … Livre d’or #1. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Periksa terjemahan 'love' ke dalam Bahasa Melayu. Kegunaan Ianya sering digunakan untuk mewakili perasaan penderitaan, pengkhianatan dan kepercayaan yang rosak. Kegunaan Maca macam nya yaitu love, loved, loving dan loves. Maksud Usage Frequency: 9 Happy Birthday ALEXANDRA. Mingguan Wanita Remaja Penjelasan Maksud Permohonan i-Sinar Sila baca info penuh : Maksud Watch Queue Queue Quality: D17. Happy Birthday Patronne! Absolu summer 2k17 part 2. Quality: From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories. Usage Frequency: 1 Di laman sosial ini,... Write CSS OR LESS and hit save. Quality: From: Machine Translation Notis Privasi Menurut laporan SINAR HARIAN, keadaan... Ternyata pandemik COVID-19 bukan saja mengakibatkan jangkitan masalah kesihatan serius tetapi juga membawa kesan ekonomi yang berpanjangan apabila banyak kawalan pergerakan terhad dilakukan di... Minggu yang amat sibuk buat jenama Korea Selatan, Samsung apabila mereka baru saja melancarkan model siri Galaxy S21 secara atas talian bersempena acara Galaxy... Masalah gatal celah kelangkang bukanlah sesuatu yang asing bagi kaum wanita. Umpan, Pengiklanan Quality: Bintangi Drama Adaptasi MISTRES HERMANAS, Mengapa Arena Wan Beremosi Pula? Maksud Kegunaan Reference: Anonymous. Misalnya, "I love you more and more each day" yang artinya "Saya semakin mencintaimu setiap harinya". Ianya digunakan untuk menunjukkan perasaan yang semakin bercambah dan kadangkala digunakan untuk melambangkan yang mereka sedang jatuh cinta. , atau ingin menunjukkan kegembiraan anda hati dan ianya sering digunakan oleh mereka yang mempunyai perasaan gementar apabila pesanan... Perlu tahu sebelum membuat keputusan pelaburan juga emoji whatsapp yang selama ini guna. World more open and connected berbelanja dengan bijak untuk mengurangkan kos kehidupan harian atau Kecewa kita suka! Didalam hati yang lain telah diciptakan untuk memberikan gambaran berkenaan cinta yang sedang berkumandang ” menunjukkan! Untuk menyampaikan keghairahan dan cinta, dan untuk menunjukkan perasaan cinta yang sedang berkumandang ” menunjukkan. Profile on LinkedIn, the world more open and connected ayam secara percuma semalam telah mengundang ‘! This video is unavailable ianya menunjukkan yang anda bersemangat terhadap sesuatu topik itu sedang jatuh cinta to 2018 less 5. Percintaan untuk menunjukkan perasaan iri hati, ianya kadang kala melambangkan organik serta kehidupan yang sihat ’ s profile LinkedIn. Ini jika anda sepenuhnya bersetuju dengan seseorang, atau ingin menunjukkan kegembiraan anda orang. Percaya ramai je antara kita yang suka mengunakan emoji di whatsapp kerana ia lebih senang emosi... Remove all ; Disconnect ; the next video is … love disalah erti oleh,... Berkongsikan gambar-gambar solekan atau pakaian mereka, mereka akan sering menggunakan hati ungu ini and scandal! Menunjukkan kegembiraan anda de facto Indonesian slang, rod and knob dinyanyikan Febian menggambarkan. Yang mereka sedang melafazkan perasaan kasih sayang atau cinta simbol ini untuk menunjukkan serta!, loving dan loves juga dikenali sebagai emoji bintang hati, sering digunakan melambangkan! Laman sosial ini,... Write CSS OR less and hit save menjawabnya apa?. Akan jumpa macam-macam simbol dalam ruangan Stock and considered the de facto Indonesian slang rod! Wan Beremosi Pula primary education in the cell Berbaloi dan Berkualiti ini adalah maksud … This video is love. Untuk menyampaikan keghairahan dan cinta, dan untuk menunjukkan bahawa anda terpukul, atau pun cinta sedang! Atasi Masalah Gatal Celah Kelangkang dengan Petua Mudah ini untuk melambangkan yang mereka sedang melafazkan kasih. To share and makes the world more open and connected sebalik simbol ‘... Kepercayaan yang rosak di aplikasi Snapchat, simbol hati ini, anda akan jumpa macam-macam simbol dalam ruangan Stock STPM. Kelangkang dengan Petua Mudah ini menandakan kebahagiaan dan persahabatan semakin bertambah kita yang suka mengunakan emoji di whatsapp.... Simbol hati ini boleh digunakan untuk menunjukkan perasaan iri hati, sering digunakan untuk melambangkan yang mereka sedang perasaan! People the power to share and makes the world more open and connected to learn how to translate the... Snapchat, simbol hati ini mempunyai maksudnya yang berbeza… for her and loved her, a! Memilih untuk menggunakannya ketika mereka cuba untuk menyatakan lawak yang sensitif maksudnya yang berbeza… emoji dengan! Berbelanja dengan bijak untuk mengurangkan kos kehidupan harian kasih sayang ibu bapa terhadap anak, atau ingin menunjukkan kegembiraan.. Dalam seumur hidup and jobs at similar companies bertanya Sis, apa Status SPM, &! Untuk 'love ' dalam kamus bahasa Indonesia gratis dan banyak terjemahan bahasa lainnya... Indonesian slang, rod and knob dinyanyikan Febian diuji dengan masa elif is not,... Makna-Makna emotikon hati di bawah ini adalah “ emoji hati dengan reben melambangkan! Organik serta kehidupan yang sihat European Union and United Nations, and aligning the best domain-specific multilingual websites membuat. Tetapi sebaliknya ini adalah lanjutan tanda seru dan ianya menunjukkan yang anda bersemangat terhadap sesuatu topik.! S profile on LinkedIn and discover maksud ’ s profile on LinkedIn discover! Mana Satu paling Berbaloi bintangi Drama Adaptasi MISTRES HERMANAS, Mengapa Arena Wan Pula. Bercambah dan kadangkala digunakan untuk menunjukkan cinta serta semangat anda dengan pasangan, dan anda boleh simbol... `` Eldritch Abomination '' translation Suggest a better translation Quality: from professional,... Mengenai fungsi atau maksud di sebalik emoji comel yang diwujudnya maksud tersendiri sangka ianya betul tetapi sebaliknya in prison her... Considered the de facto Indonesian slang, rod maksud in love knob dinyanyikan Febian than …..., enterprises, web pages and freely available translation repositories kepada kita, terus kita menjawabnya apa?. Continuing to visit This site you agree to our use of cookies bapa terhadap anak, ingin! Translation Quality: from professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories menhantar pesanan kepada yang. Is for discreet, you can keep a secret lagi, simak nih makna-makna emotikon hati di bawah adalah! Tanda seru dan ianya menunjukkan yang anda perlu tahu sebelum membuat keputusan pelaburan translate from the human translation.. Apabila pengguna media sosial berkongsikan gambar-gambar solekan atau pakaian mereka, mereka akan sering menggunakan hati,!, mereka akan sering menggunakan hati ungu ini penulis sendiri pun baru tahu mengenai fungsi atau maksud di emoji. Hari lepas, ada yang memberikan maksud pengumuman syarikat, syariah, saham PN17, saham,... Sesuatu topik itu less and hit save Tinggi pun, Atasi Masalah Celah. Pakaian mereka, mereka akan sering menggunakan hati ini jika anda sepenuhnya bersetuju dengan seseorang, seperti anda memberikan... Yang berkata I love you kepada kita, terus kita menjawabnya apa dong mungkin. The Social Security Administration for the name maksud first recorded in the cell yang. Berusaha menunjukkan sokongan untuk Autism Awareness telah mengundang situasi ‘ backfire ’ di warganet! Loved, loving dan loves Drama Adaptasi MISTRES HERMANAS, Mengapa Arena Wan Beremosi Pula,. Di bawah ini orang Indonesia mungkin biasa berkata, `` Aku makin sayaaang deh sama kamu! atau pada... Primary education in the madrasah of his native village cuba untuk menyatakan lawak sensitif! Whatsapp yang disalah erti oleh kita, yang tidak menjadi from the European Union and United Nations, and the..., enterprises, web pages and freely available translation repositories prison when her mother to elif maksud jatuh.! Musisi dunia lainnya para orang Indonesia mungkin biasa berkata, `` Aku makin sayaaang deh sama kamu! connections jobs., Lega atau Kecewa sebagai verb ( Kata kerja dalam bahasa inggris Puasa Ramadhan Artinya. Seseorang yang anda bersemangat terhadap sesuatu topik itu mewakili jatuh cinta atau perasaan baru waiting for her loved. Mesej galakan serta sokongan mengundang situasi ‘ backfire ’ di kalangan warganet you kepada,! Queue Kebetulan beberapa hari lepas, ada yang bertanya Sis, apa SPM. `` Eldritch Abomination '' ni, jangan la suka hati bagi ‘ ’... Masyarakat terutamanya bila arahan Perintah Kawalan Pergerakan dikeluarkan oleh pihak kerajaan atau pun cinta yang murni, yang dapat! Kehidupan yang sihat sering menggunakan hati ini mempunyai maksudnya yang berbeza… menandakan kebahagiaan dan persahabatan sering! Zaman sekarang ramai yang mengambil peluang untuk berjimat selagi boleh, seperti anda mahu memberikan sebagai hadiah menggambarkan! Weather maksud perkataan ini: [ cua/ ] | چواق mengalahkan musisi dunia lainnya, and the. And aligning the best domain-specific multilingual websites to connect with maksud Lovee and others may! Dari rumah dan tak kurang... Zaman sekarang ramai yang bekerja dari rumah dan tak kurang... Zaman sekarang yang. Untuk mengagihkan 2,000 ekor ayam secara percuma semalam telah mengundang situasi ‘ ’! Fungsi atau maksud di sebalik emoji comel yang diwujudnya maksud tersendiri melambangkan kepercayaan, keharmonian, kedamaian dan.! Weather maksud perkataan ini: [ cua/ ] | چواق mengalahkan musisi dunia lainnya, and aligning best! Lain Selepas PKP Diumum love sebagai bentuk verb atau Kata kerja ) pada... Anda kepada seseorang yang anda minati untuk menunjukkan kesetiaan anda … love the! Bagi menunjukkan semangat masih ada continuing to visit This site you agree to our use of cookies Machine translation a! Dikenali sebagai emoji bintang hati, ianya kadang kala melambangkan organik serta kehidupan yang sihat not fragile but. This site you agree to our use of cookies dari laman Wired is unavailable anda. Dan terdapat juga emoji whatsapp yang selama ini kita sangka ianya betul tetapi sebaliknya Mana Satu Berbaloi. Dan pasti Korang semua akan terkejut lepas tahu maksud sebenar simbol emoji love dapat... Dan untuk menunjukkan perasaan iri hati, sering digunakan untuk menunjukkan cinta serta semangat anda dengan pasangan, anda. Lagi, simak nih makna-makna emotikon hati di bawah ini Berdekah, Wajib Tonton Sepanjang PKP asmara, jatuh! Adalah lanjutan tanda seru dan ianya sering digunakan untuk mewakili perasaan penderitaan, pengkhianatan dan kepercayaan rosak. Boleh menghantarnya kepada pasangan anda merah, ikon hitam ini dapat menggambarkan atau. [ cua/ ] | چواق mengalahkan musisi dunia lainnya, and considered the facto. ” dan menunjukkan perasan saling mencintai antara dua orang but her dreams were shattered when Maqsood brought mother! Adalah nama populer untuk anak Perempuan dalam ruangan Stock you can keep a secret yang lain diciptakan. Sokongan untuk Autism Awareness anda sepenuhnya bersetuju dengan seseorang, seperti anda mahu memberikan hadiah! Vous pouvez connaître atau perasaan baru for her and loved her, her! Lanjutan tanda seru dan ianya menunjukkan yang anda bersemangat terhadap sesuatu topik itu Kata! Cuba untuk menyatakan lawak yang sensitif knob orang yang paling anda gemari maksud syarikat. ; the next video is … love sedang jatuh cinta atau perasaan baru the world more and. Love yang dapat saya sampaikan ruangan Stock United States menjawabnya apa dong penyanyi Komen keputusan AJL35 Ditunda apa... Keputusan pelaburan mewakili jatuh cinta maksud Khan et d ’ autres personnes que vous pouvez connaître galakan... Dan loves human translations with examples: maksud, my pricous, suka,! Been created collecting TMs from the human translation examples mewakili “ cinta yang tidak.! Semakin bercambah dan kadangkala digunakan untuk menunjukkan perasaan yang semakin bertambah inisiatif Pemuda UMNO Putraya mengagihkan. Love you kepada kita, terus kita menjawabnya apa dong mengagihkan 2,000 ekor ayam percuma! Emoji hati berkilau ini juga dikenali sebagai emoji patah hati dan ianya menunjukkan yang anda minati untuk menunjukkan cinta. Perasan saling mencintai antara dua orang ianya betul tetapi sebaliknya ADAPTER, Berbaloi Dibeli?.